Normál kárpittisztítás

Bio Kárpittisztítás akció 
Válassza a bio kárpittisztítást! Most felár nélkül, normál áron varázsoljuk újjá kedvenc bútorait, szőnyegeit, padlószőnyegét, ülőgarnitúráját!
A kárpittisztítás szükségszerű velejárója a kárpitozott bútorokkal berendezett otthonokban az egészséges, tiszta környezet fenntartásának.
A kárpitozott ülőgarnitúra, a kanapé, a székek, az ágyak felülete, a matracok, a fotelek mind-mind magukba szívják a port, valamint felületük is megőrzi a rájuk kerülő szennyeződéseket. 
 A hálószobában az ágyak matracából pedig kiemelten fontos feladat az atkák eltávolítása, az ún. atkamentesítés is. Az atkák az arra érzékenyeknél allergiás reakciókat válthatnak ki. Gyakran csak sokára derül ki, hogy valójában az atkák jelenléte okozza a problémát.
A lakáspor, a sokféle szennyeződés az ilyen bútoroknál nem szüntethető meg egy –bármennyire alapos- nagytakarítással sem. Ebben az esetben a felületek letörlése nem lehetséges, a hagyományos porszívózás pedig csak a felső rétegben lévő port képes eltávolítani. Az atkamentesítés pedig kivitelezhetetlen alapos matractisztítás nélkül.

kárpit nagykép.jpg 604.69 KB


Kárpittisztítás otthon – miért nem hatékony – sőt még veszélyes is lehet?
A kárpittisztítás otthon, a bolti vegyszerekkel, vagy a száraz-nedves porszívóval azért nem jelent kielégítő megoldást, mert ezeknek a porszívóknak a szívóereje nem elegendő ahhoz, hogy a kárpitba juttatott vegyszereket és a feloldott szennyeződést maradéktalanul eltávolítsa.
Ennek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, hiszen a kárpitban maradt vegyszerek egy idő múlva megszáradnak és por formában a levegőbe kerülnek, melyet a bútort használva belélegzünk.
Ha valaki valamelyik vegyszerre, vagy a szintén nem eltávolított lakásporra allergiás, komoly egészségügyi problémákkal szembesülhet.
Ha pedig a kárpiton lévő foltokat kárpittisztító vegyszerekkel és kefével próbáljuk meg eltávolítani, túl azon, hogy sok esetben csak halványabb lesz a folt, még a kárpitban is kárt tehetünk!
Kanapétisztítás, kárpittisztítás gyorsan, hatékonyan, rövid száradási idővel, otthonában
A legkényelmesebb és leghatékonyabb megoldást kínáljuk Önnek!

Nem pont ezt keresi?

Vagy másra is szüksége van? Válasszon egyéb szolgáltatásaink közül:

Otthoni padlószőnyeg tisztítás illusztráció
Otthoni padlószőnyeg tisztítás

Nagytakarítás? Ne hagyja ki a padlószőnyeget sem! "Baleset" történt? Segítünk!

Részletek
Irodai padlószőnyeg tisztítás illusztráció
Irodai padlószőnyeg tisztítás

Apróságnak tűnhet, de a tiszta szőnyegpadló kellemesebb és egészségesebb munkakörnyezetet jelent. Ke...

Részletek
Szőnyegtisztítás illusztráció
Szőnyegtisztítás

Padlószőnyegek és mosható szőnyegek minőségi tisztítását vállaljuk profi szőnyegtisztítási technológ...

Részletek
Ózonos tisztítás illusztráció
Ózonos tisztítás

Ózonos szagsemlegesítés, -fertőtlenítés: Maximális higiénia az ózon segítségével!

Részletek
city view

Kérjen ingyenes ajánlatot kárpittisztításra!

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérjen tanácsot vagy információt kanapéjának tisztítása érdekében. Gyors határidővel, akár sürgősen vállaljuk bútorainak professzionális ápolását, kárpittisztítást Budapesten.