Padlószőnyeg tisztítás2021-01-12T18:16:45+00:00

Padlószőnyeg tisztítás az Ön otthonában!
Budapest és környéke
 E-mail: info@padloszonyegtisztitas.hu

Piszkos, foltos, poros a padlószőnyege?

Hiába porszívózza rendszeresen, próbálja eltüntetni a foltokat, amik a különböző “balesetek” (gyerkőcök, párunk, kutyus, cica, stb. tevékenysége) alkalmával a padlóra kerültek, mégsem elégedett az eredménnyel?

Mi profi megoldást kínálunk!

A  rendszeres porszívózás ugyan hasznos és szükséges is, de sajnos csak felületi tisztításra alkalmas. A házi folttisztítás ugyancsak hasznos lehet, DE!

Ha nem szakszerűen végzik, bizony a padlószőnyeg véglegesen károsodhat, ez a legtöbb esetben maradandó foltokat jelent, de találkoztunk már sok esetben extrém kopással, ami erős dörzsölés eredményeként jött létre.

Az éves nagytakarítás alkalmával bízza ránk a padlószőnyeg tisztítását és atkamentesítését, így több ideje marad a lakás többi részére!  Ehhez nem kell mást tennie, mint ajánlatot kérni ITT!

Miért szükséges rendszeresen tisztítani a szőnyegpadlót, a kárpitozott bútorokat? 

“A tisztaság fél egészség.” – tartja a mondás!
Idővel a levegőben lévő, valamint a cipők talpán lévő por, atka és egyéb szennyeződés nagy mennyiségben összegyűlik a padlószőnyegben, ami egyszerű porszívózással már nem távolítható el.

Ez nemcsak esztétikailag kellemetlen, hanem a családtagok, kollégák egészségére, teljesítményére is kihathat!

A tisztítás során gépeink a szálak mélyéről is eltávolítják a szennyeződéseket, így garantálva a tiszta, egészséges otthoni- vagy munkakörnyezetet!

Miért érdemes bennünket választani? Hogyan dolgozunk?

Minőségi szolgáltatást kínálunk, rugalmas munkaidőben dolgozunk, tisztességes és alapos munkát végzünk!

  • Telefonon, e-mail-ben vagy pedig egy személyes találkozó alkalmával fel tudjuk mérni a munkát és megbeszélni a pontos részleteket. A megbeszélt időpontban megkezdjük a munkát.
  • Amire szükségünk lesz: víz, áram, szennyvíz-ürítési lehetőség, illetve lehetőleg minél nagyobb padlószőnyeg felület legyen szabad! A nagyobb bútorok sok esetben nehezen mozdíthatók el, így a helyükön maradnak, de a kisebb berendezési tárgyakat (székek, asztal, váza, szobor, stb.) lehetőleg tegyük el a padlóról! Kollégáink természetesen segítenek, ha szükséges.
  • Professzionális gépekkel és környezetbarát, akár BIO minősítésű tisztítószerekkel dolgozunk!
  • Nagy teljesítményű, hengerkefés szőnyegtisztító- illetve permet-extrakciós gépet használunk a tisztítás során. A hatékony visszaszívás miatt nem kell fél – egy napig várni a száradásra, akár 1-2 óra múlva újra használható a padlószőnyeg felülete. A száradási idő több mindentől függ, többek közt a szőnyegpadló anyagától, a hőmérséklettől, a páratartalomtól. Magasabb hőmérsékleten, alacsony páratartalomnál gyorsabban szárad a szőnyegpadló. Ugyancsak segíti a száradást a klíma használata, de egy kereszthuzat is hasznos lehet.
  • Ajánlott évente legalább egyszer kitisztíttatni a padlószőnyeget, hogy ne gyűlhessen össze benne túl sok por, atka, stb.! Amennyiben nagyobb igénybevételnek van kitéve a padló, úgy szükséges lehet gyakrabban tisztítani, különösen ha állati vizelettel szennyezett, étel-ital-festékfoltos, stb.
  • A legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy egy-egy folt megmarad a szőnyegpadlón!
  • Szeretne atkamentesítést kérni? Nem szükséges, a szőnyegpadló tisztítás során a tisztítószereink elpusztítják, a gépeink pedig eltávolítják az atkákat és az összegyűlt ürüléküket egyaránt a padlószőnyegből!
  • Minden esetben számlát állítunk ki az elvégzett munkáról, a környezetvédelem jegyében online számlát adunk, amit e-mail-ben küldünk el. Ha fontos a papír alapú számla, akkor ki lehet nyomtatni.

Padlószőnyeg tisztítás az Ön otthonában!
Budapest és környéke
 E-mail: info@padloszonyegtisztitas.hu

Kérjen díjmentes ajánlatot!

    Hívjon most!