Professzionális irodai padlószőnyegtisztítás2021-01-21T14:10:28+00:00

Professzionális irodai padlószőnyeg tisztítás
Budapest és környéke
 E-mail: info@padloszonyegtisztitas.hu Telefon: +3620 616 1111

Már vállalhatatlan állapotban van az irodai padlószőnyeg?
Elkoszolódott az ügyfélváróban a kanapé?
A tárgyalóban lévő székek sem néznek ki túl jól?

Padlószőnyeg tisztítás és kárpitozott irodabútorok tisztítása esetén is számíthat ránk!

A padlószőnyeg tisztítás sok esetben elengedhetetlen.

Egy irodában, szállodában, tárgyalóteremben a padlószőnyeg fokozott igénybevételnek van kitéve, mivel rengeteg ember megfordul ott nap mint nap. Örvendetes, hogy a kedves takarítónő minden este felporszívózza az irodát, de hosszú távon ez sajnos kevés.

Még mindig ott éktelenkedik a tavalyi céges buli estéjén keletkezett folt a iroda közepén a padlószőnyegen?

Nagy valószínűséggel senki nem áll neki eltávolítani, mert egyrészt nem ez a dolguk, másrészt egy szakszerűtlen padlószőnyeg tisztítási kísérlet rosszul is elsülhet, ami végleges károsodást jelent a padlószőnyegen.

Ilyenkor jövünk mi, profi felszereléssel és kollégákkal hamar tisztává varázsoljuk a szőnyegpadlót.

Nagy felületek tisztítása esetén is keressenek bizalommal, egyedi árat adunk minden esetben!

Miért szükséges rendszeresen tisztítani a szőnyegpadlót, a kárpitozott bútorokat?

“A tisztaság fél egészség”-tartja a mondás!

Idővel a levegőben lévő, valamint a cipők talpán lévő por, atka és egyéb szennyeződés nagy mennyiségben összegyűlik a padlószőnyegben, ami egyszerű porszívózással már nem távolítható el.

Ez nemcsak esztétikailag kellemetlen, hanem a családtagok, kollégák egészségére, teljesítményére is kihathat!

A tisztítás során gépeink a szálak mélyéről is eltávolítják a szennyeződéseket, így garantálva a tiszta, egészséges otthoni- vagy munkakörnyezetet!

Miért érdemes bennünket választani? Hogyan dolgozunk?

Minőségi szolgáltatást kínálunk, rugalmas munkaidőben dolgozunk, tisztességes és alapos munkát végzünk!

  • Telefonon, e-mail-ben vagy pedig egy személyes találkozó alkalmával fel tudjuk mérni a munkát és megbeszélni a pontos részleteket. A megbeszélt időpontban megkezdjük a munkát.
  • Amire szükségünk lesz a padlószőnyeg tisztítás során: víz, áram, szennyvíz-ürítési lehetőség, illetve lehetőleg minél nagyobb szőnyegfelület legyen szabadon! A nagyobb bútorok sok esetben nehezen mozdíthatók el, így a helyükön maradnak, de a kisebb berendezési tárgyakat (székek, asztal, váza, szobor, stb.) lehetőleg tegyük el a padlóról! Kollégáink természetesen segítenek, ha szükséges.
  • Professzionális gépekkel és környezetbarát, akár BIO minősítésű tisztítószerekkel dolgozunk!
  • Nagy teljesítményű, hengerkefés szőnyegtisztító- illetve permet-extrakciós gépet használunk a tisztítás során. A hatékony visszaszívás miatt nem kell fél – egy napig várni a száradásra, akár 1-2 óra múlva újra használható a padlófelület. A száradási idő több mindentől függ, többek között a szőnyegpadló anyagától, a hőmérséklettől, a páratartalomtól. Magasabb hőmérsékleten, alacsony páratartalomnál gyorsabban szárad a szőnyegpadló. Ugyancsak segíti a száradást a klíma használata, de egy kereszthuzat is hasznos lehet.
  • Ajánlott évente legalább egyszer kitisztíttatni a padlószőnyeget, hogy ne gyűlhessen össze benne túl sok por, atka, stb. Amennyiben nagyobb igénybevételnek van kitéve a padló, úgy szükséges lehet gyakrabban tisztítani, különösen ha állati vizelettel szennyezett, étel-ital-festékfoltos, stb.
  • A legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy egy-egy folt megmarad a szőnyegpadlón!
  • Szeretne atkamentesítést kérni? Nem szükséges, a szőnyegpadló tisztítás során a tisztítószereink elpusztítják, a gépeink pedig eltávolítják az atkákat és az összegyűlt ürüléküket egyaránt a padlószőnyegből!
  • Minden esetben számlát állítunk ki az elvégzett munkáról, a környezetvédelem jegyében online számlát adunk, amit e-mail-ben küldünk el. Ha fontos a papír alapú számla, akkor ki lehet nyomtatni.

Professzionális irodai padlószőnyeg tisztítás
Budapest és környéke
 E-mail: info@padloszonyegtisztitas.hu Telefon: +3620 616 1111

Kérjen díjmentes ajánlatot!

    Hívjon most!