Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás

Professzionális szőnyegtisztítás - Régiből újat! Ne cserélje le kedvenc szőnyegeit, és ne költsön jelentős összegeket a cserére! Az új ár töredékéért varázsoljuk újszerűvé őket, hogy még sokáig örömmel használhassa azokat.
Nyerje vissza szőnyegei eredeti színét, üdeségét és szabaduljon meg a makacs foltoktól, az ártalmas atkáktól szőnyegtisztítással! 
Szőnyegtisztítás gyors határidővel, maximális gondoskodással az Ön otthonában
Professzionális technikával gondoskodunk róla, hogy szőnyege visszakapja tisztaságát, frissességét és újra üde illat vegye körül Önt otthonában.
 Több éves szaktudással és megbízható, nagyteljesítményű Kärcher tisztítógépekkel varázsoljuk újjá szőnyegét, padlószőnyegét. Jelenleg olyan szőnyegek tisztítását vállajuk, melyek vízzel tisztíthatóak. Bizonyos szőnyegek speciális tisztítást igényelnek, pl. Shaggy szőnyegek, perzsa szőnyegek, selyem szőnyegek, gyapjú szőnyegek. 
Bio szőnyegtisztítást szeretne? Nem kér az erős vegyszerekből?
Választhat bio szőnyegtisztítást is, amennyiben teljes mértékben szeretné száműzni otthonából a vegyszereket. Bio takarítószereink teljes mértékben vegyszermentesek, kiküszöbölhetjük az allergiás tünetek kialakulását.
Az atkamentesítés megoldás lehet megmagyarázhatatlan légúti vagy allergiás panaszaira, bizonyos bőrproblémáira is!
A szőnyegtisztítást azért fontos legalább évente a nagytakarításokkal egybekötve végezni, mert még ha látszatra nem tűnik piszkosnak a szőnyeg, az élősködők, azok ürüléke és a házi por is mélyen megtelepszik a mélyebb rétegekben. 
 Ezeket hagyományos, otthoni módszerekkel nem lehet maradéktalanul eltávolítani, elengedhetetlen a nagyteljesítményű gépek erős szívóhatása. 
 Világpiac-vezető tisztítógépeinkkel a legmélyebb rétegig kitisztítjukszőnyegeit, elvégezzük az atkamentesítést is, így megszabadulhat a kéretlen atkáktól és azok káros ürülékétől is.


Nem pont ezt keresi?

Vagy másra is szüksége van? Válasszon egyéb szolgáltatásaink közül:

Irodai padlószőnyeg tisztítás illusztráció
Irodai padlószőnyeg tisztítás

Apróságnak tűnhet, de a tiszta szőnyegpadló kellemesebb és egészségesebb munkakörnyezetet jelent. Ke...

Részletek
Állat fekhely tisztítása illusztráció
Állat fekhely tisztítása

Nehéz vagy lehetetlen tisztítani, tisztán tartani a jelenlegi kutyafekhelyet, nem fér be a mosógépbe...

Részletek
Ózonos tisztítás illusztráció
Ózonos tisztítás

Ózonos szagsemlegesítés, -fertőtlenítés: Maximális higiénia az ózon segítségével!

Részletek
Matractisztítás illusztráció
Matractisztítás

Nem lehet eléggé hangsúlyozni a tiszta fekhely fontosságát! Ez ügyben is szívesen segítünk!

Részletek
city view

Kérjen ingyenes ajánlatot kárpittisztításra!

Lépjen velünk kapcsolatba! Kérjen tanácsot vagy információt kanapéjának tisztítása érdekében. Gyors határidővel, akár sürgősen vállaljuk bútorainak professzionális ápolását, kárpittisztítást Budapesten.